2012-03-17 20:27:19• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Szűz - Végre beindulnak sorsának kerekei

Napi horoszkóp március 18.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A kapkodás nem várt veszélyeket rejt, félreértések, vagy felületesség, sőt, akár szándékos félrevezetés miatt is. A családi ügyei azonban nagyon jól alakulhatnak, amihez egy nem várt kirándulás is hozzájárulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Használja ki végre a jó lehetőséget, amit a két szerencsebolygó találkozása adott önnek a jegyében állva! Örüljön, nevessen, mulasson, és árasszon fényt a családjára is. Minden belül dől el. A világ önben fényesedik ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Titkok, rejtélyes ügyek kerülhetnek nyilvánosságra, amikkel való szembesülés nyugtalanítólag hathat lelkivilágára. Nem kell azonban, hogy mindent magára vegyen. Van, ami nem önnek szégyene, még ha személyesen érintett is benne.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Legyen ma nagyon óvatos a közlekedésben. Számíthat esetleg rendőri intézkedésre: legyen nagyon tisztelettudó, még ha sérelmezi is némely szavukat, tettüket. Most nem érdemes ujjat húznia a hatóságokkal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A két szerencsebolygó az egzisztencia házában találkoznak: kitüntetést, előléptetést, elismerést hozhat ez önnek március idusán. Talán már szembesült is vele, hogy a kiemelés nem tőlem jön. Ha még nem, akkor hamarosan meglepetés éri.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Tapasztalni fogja, végre beindulnak sorsának kerekei. Nem kell attól tartania, hogy az akadályok legyőzik önt. Azok csak azért vannak, hogy végre magasabbra mászhasson. Ne féljen, menni fog!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A családi viszályok már az idegeire mennek. Mégis ön az egyetlen, aki a megoldás útján elindulhat. Sokkal több empátiával bír, mint a többiek, és mindenki helyébe bele tudja élni magát. Ez teher is, de segítség is önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ideges, feszültséggel teli lehet, és ez nem tesz jót a volán mögött ülve. Ha teheti, inkább ma másnak adja a kormányt. Ma minden alkalmat meg kellene ragadnia az ellazulásra, mert nagy szüksége van rá. Menjen fürdőbe!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A tavasz kezdetén nagy szükségét érezheti annak, hogy változtasson valamit elpuhult életmódján. Szerencsére sok friss erőt is érez magában. Vigye magával a kedvesét is, de ha nem hajlandó, ön akkor is menjen valamilyen testedzésre!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A bajok okainak tisztázása érzelmileg felszabadító hatású lehet önre nézve. De nem szabad, hogy mindezt a tudást egyszerre, mint egy hideg vizes zuhanyt zúdítsa a kedvesére. Legyen visszafogott, és szelíd a megbeszélésen.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A legnagyobb baj abban rejlik, ha folytonosan változtatgatja a céljait. Legyen kicsit ragaszkodóbb, de a rugalmasságról se feledkezzen meg. Ez talán a legnehezebb, ám mégse adja fel. Ön nagy mestere a kettő összeegyeztetésének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Sikerült végre elfeledkeznie a kötelességeiről, és jól kipihennie magát a hosszú hétvégén. Vagy mégsem? Ez esetben ne akarjon másokat vádolni. A lehetőség adott volt, csak választania kellett. Legközelebb majd gondoljon erre.

Napi horoszkóp
(hotdog.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: